Mad som medicin | Om os
50547
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50547,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.8.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Kostvejledning

Trænger din krop til et sundhedstjek?

Mad som medicin – find os på Søndergade 50 i Stoholm

Personlig kostvejledning – der virker!

Uro og ubehag i maven er roden til alle dårligdomme. Måske kan du ikke optage alle næringsstoffer, du fejlomsætter og grunden er lagt til dårlig trivsel og på sigt: alvorlige sygdomme. Det er aldrig for sent at ændre kostvaner – vi spiser jo hele tiden! Få råd og vejledning til, hvordan du kan undgå eller dæmpe allerede opståede skavanker – og til at sammensætte din mad, så du glæder dig til at spise den – og den giver dig overskud og livsglæde.

Lider du af allergi eller intolerance?

Vejen til større velvære er enkel: Er der noget du ikke kan tåle, så bør du fjerne det – og er der noget du mangler, så bør du tilføje det.
En vegatest kan afsløre, hvad du har problemer med at tåle og om du mangler vigtige næringsstoffer. Få praktiske anvisninger på, hvordan du kan sammensætte din mad, så du får rettet op på enten mangler eller ubalance – og således opnå større velvære og overskud.

Om Madsommedicin

MadsomMedicin tilbyder individuelle vejledningssamtaler efter aftale, undervisningsforløb, foredrag og konsulentservice til virksomheder.

I klinikken tilbydes også zoneterapi, øreakupunktur og vegatest.

Bag Madsommedicin står kostvejleder Inger Würtz Iversen. Uddannet fra Kostakademiet i 2015. Uddannet zoneterapeut fra RAB akademiet i Vridsted i 2020 og certificeret øreakupunktør.