Mad som medicin | Kostvejledning
50491
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50491,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.8.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
a

Specialist inden for kostvejledning

Ønsker du at forbedre din fordøjelse kan vi tilbyde test, som viser, hvor du med fordel kan sætte ind, spiseseddel tilpasset dine behov og ønsker, anbefalinger på relevante kosttilskud og afdækning af årsagssammenhænge. Tillægsgevinsten hertil er forbedret helbred generelt, velfungerende immunsystem, større robusthed og øget overskud.

Spis dig sund – lad mig guide dig

Ønsker du at nedbringe inflammation, som er til stede ved (og underliggende årsag til)  kredsløbsproblemer, gigt- og fibromyalgisymptomer, diabetes, hudproblemer mv. er madens indhold af fedtstoffer afgørende. Som enhver anden motor har vi behov for smørring, udfordringen er blot hvilke fedtstoffer, hvordan og hvor meget.

Kostvejledning guide
a

Bliv fri for allergi eller intolerance

Ønsker du at slippe af med eller få det bedre med allergi eller intolerance kan vi tilbyde test, som nøjagtig viser, hvad du bør undgå – men også hvad du kan gøre for at få stærkere slimhinder og dermed større robusthed. Lær at omsætte viden til praktisk handling, fx anvisning til, hvordan du evt. kan lave lækre frikadeller uden hvedemel, æg eller mælk.

For eksempel, hvis du ikke har ejakuleret og er ved at gøre det, kan du tage en lille tablet, der vil fylde dig op og gøre det lettere for dig at få orgasme (selvom du ikke kan nå en erektion) Hvor køber man viagra?.

Få bedre søvn og mere overskud

Sover du dårligt? Mindst 7 timers god søvn i døgnet er anbefalelsesværdig for at kroppen kan nå at lade op, være klar og robust til en ny dags udfordringer. Har du søvnproblemer kan jeg hjælpe med at afdække årsager, vejlede til nye vaner, komme med anbefalinger til gode madvalg og relevante kosttilskud.

a